Producten voor fisch bits (13)

zeevruchten

zeevruchten

Al onze oesters worden verfijnd in 'claire', deze in de klei gegraven bassins, die tijdens hoge getijden met zeewater worden gevoed.
Pistachekruimels

Pistachekruimels

Gehakte pistachenoten, 2/4 mm, oorsprong Californië
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Gedroogde zeekomkommer

Gedroogde zeekomkommer

Vochtigheid<5% Geen zand Zoutgehalte<2% Kleur: Zwart of Bruin Gewicht: 80-100 stuks/kg of 160-200 stuks/kg Grootte: 4.5-7.5 cm Houdbaarheid: opgeslagen op een koele, droge plaats bij kamertemperatuur om 2 jaar te behouden Geen suiker, geen conserveermiddelen en chemicaliën. Voedingsstoffen zijn gemakkelijker voor mensen om op te nemen.
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Gedroogde Broccoli

Gedroogde Broccoli

GEDROOGDE BROCCOLI Kleur: de kleur van het grondstof Grootte: schilfers van minimaal 5 mm Vochtigheid: niet meer dan 14,0% Samenstelling: broccoli
ZONNEBLOEM MAALTIJD

ZONNEBLOEM MAALTIJD

ZONNEBLOEM MAALTIJD
Aardappelen

Aardappelen

Groenten geproduceerd in de Hauts-de-France Biologische aardappelen HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Paneermeel

Paneermeel

Bovendien ontvangt u van ons uitstekende geëxtrudeerde paneermeel, dat we kunnen aanpassen op het gebied van smaak, uiterlijk en granulatie.
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees